WordPress onderhoud

Snel en professioneel

Wordpress onderhoud

Een nieuwe website blijft niet nieuw

WordPress website

WordPress is een zogenoemd CMS. Voluit geschreven “Content Management System”. Dit maakt het mogelijk tekst op je eigen website aan te passen, afbeeldingen te vervangen, producten toe te voegen en nog veel meer. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van WordPress websites. Of dit nu een kleine website is met slechts een paar pagina’s of een website met meer dan 100 pagina’s in 3 talen, wij hebben het al eens gebouwd.

WordPress onderhoud

Je nieuwe WordPress website gemaakt door Blend-it Design is natuurlijk voorzien van de laatste versies tijdens oplevering van de website. Maar het up to date houden van een website is erg belangrijk. De techniek veranderd snel en doordat WordPress Open Source is is het belangrijk potentieel gevaar voor te zijn door te zorgen dat de website veilig is en blijft. Om deze zorg uit handen te nemen hebben wij dit samengevat in een aantal onderhoudspakketten voor je WordPress website.

WordPress onderhoud pakketten

Wij hebben een viertal standaard pakketten maar maken ook regelmatig een WordPress onderhoudspakket op maat. Dit omdat naast het standaard onderhoud er ook extra functionaliteiten en premium plugins beschikbaar zijn welke wij voor klanten inzetten. Meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoon.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.