Modelleur 31, 5171 SL Kaatsheuvel info@blenditdesign.nl
+31 (0)6 51712347

Webdesign

Websites zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Van een eenvoudige website voor een particulier met enkel informatieve pagina's tot zeer uitgebreide bedrijfswebsites voorzien van alle mogelijke technische toepassingen. De groenteboer in het dorp, de multinational, de artiest, de kunstenaar, de muzikant, iedereen is vandaag de dag gebaat bij een goede website.

Uitstraling

Natuurlijk moet uw website datgene uitstralen waar uw bedrijf voor staat. Passend bij uw huisstijl passen wij een bestaand thema aan of maken een compleet maatwerk design. Afhankelijk van uw wensen en budget.

Vindbaarheid / SEO

Uw website moet gevonden worden. Onze websites zijn zo gebouwd dat ze goed door zoekmachies geindexeerd worden. Wij hebben ook de kennis en tools om uw vindbaarheid te vergroten. Hoe ver u daarin gaat is aan u, wij dwingen u niets op.

Responsive

Met alle formaten schermen is het tegenwoordig lastig uw website optimaal te tonen op iedere apparaat. Met resposive design maken wij een website die zich aanpast aan het schermformaat zodat hij op desktops, laptops, tablets en telefoons goed zichtbaar is.

Webshop

U wilt gaan verkopen op het internet. Wij bieden een aantal open source webshop systemen aan welke passen bij uw behoefte en verwachtingen van een Webshop. Hoeveel producten gaat u verkopen? Moeten er filters inzitten? Hoe moet de bezoeker kunnen afrekenen? Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste systeem en richten de Webshop voor u in.

Content Management

U zoekt een website welke u zelf bij kunt werken? Pagina's aanmaken, teksten wijzigen, afbeeldingen in de slideshows aanpassen etc. Dan heeft u een website nodig met een zogenoemd CMS systeem (content management systeem). Wij bieden hiervoor een aantal oplossingen waaronder het door ons ontwikkelde CMS systeem Websoy.

Kleine / startende ondernemer

Wij denken graag mee met de startende en kleine ondernemer. Een website is vaak een noodzakelijk iets wanneer u een bedrijf start. Wij geven u persoonlijk begeleiding in de keuzes die u moet maken in de jungle van het internet maar ook van het drukwerk. Hierdoor bieden wij een totaal pakket van hosting en website, tot huisstijl ontwikkeling en drukwerk.