Modelleur 31, 5171 SL Kaatsheuvel info@blenditdesign.nl
+31 (0)6 51712347

Over Blend-it

De start van een grafisch ontwerp bureau

2005; Joost Molenschot is klaar met zijn opleiding "Media vormgever, Art & Design". Na zijn succesvol doorlopen stage mag Joost full time komen werken bij het reclame bureau in Waalwijk waar hij stage liep. Na een half jaar kan hij minder uren werken in verband met teruglopende opdrachten. 

Dan begint het te kriebelen om zelf te starten. Na wat websites en logo's voor vrienden en kennissen ontworpen te hebben besluit hij de stap te nemen en schrijft zich in bij de kamer van Koophandel. 

Blend-it Design is geboren.

Weg uit het ouderlijk huis

Al snel komen er meer opdrachten van bekenden. Studentenverenigingen in Breda, Dj's uit Tilburg, etc. Door de tevredenheid van klanten komen er steeds meer opdrachtgevers bij. In deze periode maken we veel posters, flyers en allerlei andere promotie producten voor diverse horeca zaken in Breda, Tilburg en Eindhoven. Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van wat Blend-it Design destijds maakte.

Na een aantal jaar met veel plezier aan deze opdrachten gewerkt te hebben vanuit een slaapkamer in het ouderlijk huis in Kaatsheuvel was het moment gekomen een kantoor te gaan huren. Samen met een andere lokale ondernemer begon het avontuur in Waalwijk. 

Verhuizen binnen Waalwijk

Vanuit het eerste kantoor stromen we door naar het industrie terrein in Waalwijk. Waar we het kantoor betreden van een van onze partners, Studio Piet Pulles. Deze samenwerking heeft veel mooie projecten teweeg gebracht.

Ontwikkeling CMS

Blend-it Design kijkt verder. Klanten willen hun eigen websites bijwerken. Open source programma's zijn vaak gevoelig voor fouten en onoverzichtelijk voor de klant. Vanuit dit standpunt begint Blend-it Design samen met een partner aan de ontwikkeling van Websoy. Ons eigen ontwikkelde CMS systeem. Inmiddels zijn we toegekomen aan versie 2.

Samenwerkingen

Tijdens de eerste jaren van Blend-it Design hebben wij diverse partners leren kennen. We werken daarom samen met diverse drukkerijen, fotografen, webdesigners, tekstschrijvers en grafisch ontwerpers.

Weer terug naar Kaatsheuvel

Terug naar waar het ooit begon. Niet in het ouderlijk huis op een slaapkamer, maar naar een kantoorruimte in het verzamelpand het Hoefijzer tegenover de Efteling in Kaatsheuvel.

Vanuit hier gaan we bouwen aan nog minimaal 10 jaar Blend-it Design. En wij hopen nog veel mooie projecten te maken. 

Wilt u meer vrijblijvend meer informatie? 
Neem dan contact met ons op.

Feest!!

Blend-it Design bestaat dit jaar al maar liefst 10 jaar. Iets waar wij erg trots op zijn. Van een idee op een zolderkamer naar een bedrijf wat al 10 jaar logo's, websites, webshops, drukwerk en allerlei andere dingen heeft ontworpen voor diverse klanten in de regio en ver daarbuiten. 

Sinds 2008 houden wij statistieken bij over de bezoekers op onze website. In de grafiek hierboven zie je dat ook daar groei in zit.