2006

DE START VAN EEN GRAFISCH ONTWERP BUREAU

2005; Joost Molenschot is klaar met zijn opleiding “Media vormgever, Art & Design”. Na zijn succesvol doorlopen stage mag Joost fulltime komen werken bij het reclame bureau in Waalwijk waar hij stage liep. Na een half jaar kan hij minder uren werken in verband met teruglopende opdrachten.

Dan begint het te kriebelen om zelf te starten. Na wat websites en logo’s voor vrienden en kennissen ontworpen te hebben besluit hij de stap te nemen en schrijft zich in bij de kamer van Koophandel.

Blend-it Design is geboren.

WEG UIT HET OUDERLIJK HUIS

Al snel komen er meer opdrachten van bekenden uit vooral Brabant. Studentenverenigingen in Breda, Dj’s uit Tilburg, etc. Door de tevredenheid van klanten komen er steeds meer opdrachtgevers bij. In deze periode maken we veel posters, flyers en allerlei andere promotie producten voor diverse horeca zaken in Breda, Tilburg en Eindhoven. Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van wat Blend-it Design destijds maakte.

Na een aantal jaar met veel plezier aan deze opdrachten gewerkt te hebben vanuit een slaapkamer in het ouderlijk huis in Kaatsheuvel was het moment gekomen een kantoor te gaan huren. Samen met een andere lokale ondernemer begon het avontuur in Waalwijk.

2008

VERHUIZEN BINNEN WAALWIJK

Vanuit het eerste kantoor stromen we door naar het industrie terrein in Waalwijk. Waar we het kantoor betreden van een van onze partners, Studio Piet Pulles. Deze samenwerking heeft veel mooie projecten teweeg gebracht.

SAMENWERKINGEN

Tijdens de eerste jaren van Blend-it Design hebben wij diverse partners leren kennen. We werken daarom samen met diverse drukkerijen, fotografen, webdesigners, tekstschrijvers en grafisch ontwerpers.

2014

TERUG NAAR KAATSHEUVEL

Terug naar waar het ooit begon. Niet in het ouderlijk huis op een slaapkamer, maar naar een kantoorruimte in het verzamelpand het Hoefijzer tegenover de Efteling in Kaatsheuvel.

Vanuit hier gaan we bouwen aan nog minimaal 10 jaar Blend-it Design. En wij hopen nog veel mooie projecten te maken.