WordPress website

Snel en professioneel

Professionele WordPress websites

Een WordPress site laten maken? Blend-it Design maakt WordPress websites in alle soorten en maten.

WordPress website

WordPress is een zogenoemd CMS. Voluit geschreven “Content Management System”. Dit maakt het mogelijk tekst op je eigen website aan te passen, afbeeldingen te vervangen, producten toe te voegen en nog veel meer. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van WordPress websites. Of dit nu een kleine website is met slechts een paar pagina’s of een website met meer dan 100 pagina’s in 3 talen, wij hebben het al eens gebouwd.

Wat kost een WordPress website

Het WordPress CMS is een open source CMS. Dit wil zeggen dat het gebruik van het CMS gratis is. Echter is het wel van belang dat de WordPress site goed gebouwd is, goed onderhouden blijft en functioneel is. Wij bouwen websites op basis van bestaande thema’s welke aangeschaft kunnen worden maar het is uiteraard ook mogelijk een compleet custom website te maken. Een unieke site die niemand anders heeft. Een vaste prijs voor een website is erg moeilijk te noemen, daarom maken wij graag een offerte op maat.

Meer informatie over WordPress websites

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onze contactgegevens.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.