WordPress website Kaatsheuvel

Snel en professioneel

Wordpress website Kaatsheuvel

Een WordPress site laten maken? Blend-it Design maakt WordPress websites in alle soorten en maten.

WordPress website Kaatsheuvel

Blend-it Design is gevestigd in Kaatsheuvel. Ben je op zoek naar een WordPress website dan ben je bij ons op het goede adres. Wat is WordPress? WordPress is een zogenoemd CMS. Voluit geschreven “Content Management System”. Dit maakt het mogelijk tekst op je eigen website aan te passen, afbeeldingen te vervangen, producten toe te voegen en nog veel meer. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van WordPress websites. Of dit nu een kleine website is met slechts een paar pagina’s of een website met meer dan 100 pagina’s in 3 talen, wij hebben het al eens gebouwd.

Wat is er mogelijk met een WordPress website?

WordPress is een zeer flexibel systeem en vrijwel alles is mogelijk. Wij werken met bestaande tools maar kunnen ook een custom tool op maat maken. Wij vertellen hier graag over in een gesprek. Wij komen graag langs maar je bent uiteraard ook welkom in Kaatsheuvel.

Meer informatie over WordPress websites

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? Heb ik een onderhoudspakket nodig? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onze contactgegevens.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.