WordPress website Brabant

Snel en professioneel

Professionele WordPress websites in Brabant

Een WordPress site laten maken? Blend-it Design maakt WordPress websites in alle soorten en maten. Wij zijn gevestigd in Brabant, naast de Efteling.

WordPress website laten maken in Brabant.

Blend-it Design is gespecialiseerd in WordPress. Dit is een zogenoemd CMS. Voluit geschreven “Content Management System”. Met WordPress kun je zelf je website bijwerken. Denk aan het vervangen van foto’s en het aanpassen van teksten. Of dit nu een kleine website is met slechts een paar pagina’s of een website met meer dan 100 pagina’s in 3 talen, wij hebben het al eens gebouwd.

Websites in alle soorten en maten

Wil je een nieuwe website of je bestaande website om laten bouwen naar een WordPress website? Wil je gaan uitbreiden met een webshop. Wij kijken samen met je naar de beste oplossingen voor je vraag over websites en maken dit (indien mogelijk) passend binnen het beschikbare budget. Voor een afgesproken bedrag maken wij de website. Geen verrassingen. Brabantse eerlijkheid.

Meer informatie over WordPress websites

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onze contactgegevens.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.