WordPress specialist Den Bosch

Snel en professioneel

Wordpress specialisten in Den Bosch

Een WordPress site laten maken door een specialist? Blend-it Design is gespecialiseerd in WordPress websites in alle soorten en maten.

WordPress specialist in Den Bosch.

Blend-it Design is gespecialiseerd in WordPress. Wij zijn centraal in Brabant gevestigd in Kaatsheuvel en komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om een kleine WordPress site of een uitgebreide Woocommerce webshop.

Brabantse eerlijkheid

Wil je een nieuwe website of je bestaande website om laten bouwen naar een WordPress website? Wil je gaan uitbreiden met een webshop. Wij kijken samen met je naar de beste oplossingen voor je vraag over websites en maken dit (indien mogelijk) passend binnen het beschikbare budget. Voor een afgesproken bedrag maken wij de website. Geen verrassingen. Brabantse eerlijkheid.

Ondersteuning van een WordPress specialist

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via onze contactgegevens.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.