WordPress website bouwen

Snel en professioneel

Wij bouwen WordPress websites

Een WordPress site laten bouwen? Wij zijn professionele websitebouwers.

Websitebouwers

Blend-it Design bouwt onder andere WordPress websites. WordPress is een zogenoemd CMS.  Of dit nu een kleine website is met slechts een paar pagina’s of een webshop met API koppeling met jullie voorraad systeem. Wij maken graag een offerte op maat.

Wat kost het bouwen van een website

Het WordPress CMS is een open source CMS. Dit wil zeggen dat het gebruik van het CMS gratis is. Echter is het wel van belang dat de WordPress site goed gebouwd is, goed onderhouden blijft en functioneel is. Wij bouwen websites op basis van bestaande thema’s welke aangeschaft kunnen worden maar het is uiteraard ook mogelijk een compleet custom website te maken. Een unieke site die niemand anders heeft. Een vaste prijs voor een website is erg moeilijk te noemen, daarom maken wij graag een offerte op maat.

Meer informatie

Het bouwen van een website zal vragen bij je oproepen. Wat komt er allemaal bij kijken. Hoelang is het traject. Wat verwachten wij van jullie. Wij bespreken dit graag met je.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.