Website laten maken

Snel en professioneel

Website laten maken?

Een website laten maken? Blend-it Design maakt WordPress websites in alle soorten en maten. Van starters tot multinationals. Wij maken graag een offerte op maat.

Een website laten maken?

Waar moet je beginnen? Wat is belangrijk? Wat kost een website? Er zijn duizenden aanbieders waar je een website kunt laten maken. Er zit ook erg veel verschil in de resultaten. Wij bouwen professionele website op maat. Passend bij je vraag en je budget proberen wij tot een mooie oplossing te komen. Een website laten maken kan bij veel bedrijven, wij gaan voor een goede prijs / kwaliteit verhouding binnen je budget.

Zelf website bijwerken

Wij maken website welke zijn voorzien van een CMS systeem. Met deze systemen kun je zelf de content op je website aanpassen. Een andere afbeeldingen, een stuk tekst, een nieuw product of een adreswijziging? allemaal geen probleem.

Advies bij het bouwen van een website

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? Vraag vrijblijvend meer informatie en we bespreken alles met een kopje koffie in Kaatsheuvel slechts een paar minuten vanaf Waalwijk of bij jou op kantoor. Vraag een gesprek aan via onze contactgegevens.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.