webdesign-kaatsheuvel

Snel en professioneel

Webdesign bureau in Kaatsheuvel

Een website laten maken? Blend-it Design in Kaatsheuvel maakt websites in alle soorten en maten. WordPress

Webdesign bureau in Kaatsheuvel

Blend-it Design een ontwerp en webdesignbureau gevestigd in Kaatsheuvel. Wij bouwen websites in diverse open source CMS systemen. WordPress is zo’n CMS. Voluit geschreven betekent dit “Content Management System”. Dit maakt het mogelijk tekst op je eigen website aan te passen, afbeeldingen te vervangen, producten toe te voegen en nog veel meer. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van WordPress websites.

Wat kost een website

Het WordPress CMS is een open source CMS. Dit wil zeggen dat het gebruik van het CMS gratis is. Echter is het wel van belang dat de WordPress site goed gebouwd is, goed onderhouden blijft en functioneel is. Wij bouwen websites op basis van bestaande thema’s welke aangeschaft kunnen worden maar het is uiteraard ook mogelijk een compleet custom website te maken. Een unieke site die niemand anders heeft. Een vaste prijs voor een website is erg moeilijk te noemen, daarom maken wij graag een offerte op maat.

Een website laten bouwen

Wij adviseren graag in de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwen van je nieuwe website. Maken we gebruik van een thema, maken we een custom design. Hoe zit het met de veiligheid? Kan mijn hostingpakket een WordPress website aan? Vraag vrijblijvend meer informatie en we bespreken alles met een kopje koffie in Kaatsheuvel of bij jou op kantoor. Vraag een gesprek aan via onze contactgegevens.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.