webdesign waalwijk

Snel en professioneel

Webdesign bureau nabij Waalwijk

Een website laten maken? Blend-it Design in Kaatsheuvel nabij Waalwijk maakt websites en webshops in alle soorten en maten.

Webdesign bureau nabij Waalwijk

Blend-it Design een ontwerp en webdesignbureau gevestigd in Kaatsheuvel, op een steenworp afstand van Waalwijk. Wij bouwen websites in bijvoorbeeld WordPress. WordPress is een CMS systeem. Voluit geschreven betekent dit “Content Management System”. Dit maakt het mogelijk tekst en afbeeldingen op je eigen website aan te passen. Met onze ruim 10 jaar ervaring maken wij graag een professionele website voor jou.

Wat kost een website

Een lastige vraag. Want wat moet de website allemaal kunnen? Wat is het doel van de website? Wil je alleen mensen bereiken in Waalwijk en omstreken of moet hij nationaal of zelfs internationaal vindbaar zijn. Meertaligheid? Een afrekenmodule? Zo zijn er nog honderden aspecten die prijs van je nieuwe website bepalen. Wij gaan graag met je in gesprek om tot een passende offerte te komen.

Lokale partner

Omdat wij in Kaatsheuvel zijn gevestigd is een persoonlijke benadering vanzelfsprekend. Natuurlijk werken we ook veel via het digitale kanaal. Maar tijdens het bouwen van je website zullen we elkaar vaker persoonlijk spreken. Wij worden graag je vertrouwde partner op het gebied van websites maar ook op het gebied van ontwerp. Vraag een gesprek aan via onze contactgegevens.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.