Webdesign

in alle soorten en maten

Professioneel op het web

Wij bouwen websites in voornamelijk WordPress. Professioneel, modern en een oplossing voor iedere prijsklasse.

Uitstraling

Natuurlijk moet je website datgene uitstralen waar je bedrijf voor staat. Passend bij de huisstijl passen wij een bestaand thema aan of maken een compleet maatwerk design. Afhankelijk van je wensen en budget.

Vindbaarheid / SEO

De nieuwe website moet gevonden worden. Onze websites zijn zo gebouwd dat ze goed door zoekmachines geïndexeerd worden. Wij hebben ook de kennis en tools om uw vindbaarheid te vergroten. Hoe ver je daarin gaat is je eigen keuze.

Starters website laten maken?

Wij denken graag mee met de startende en kleine ondernemer. Een goede website is erg belangrijk wanneer je een bedrijf start. Wij geven je persoonlijk begeleiding in de keuzes die je moet maken in de jungle van het internet. Wij bieden een totaal pakket van hosting en website.

Content Management

Je zoekt een website welke je zelf bij kunt werken? Pagina’s aanmaken, teksten wijzigen, afbeeldingen in de slideshows aanpassen etc. Dan heb je een website nodig met een zogenoemd CMS systeem zoals bijvoorbeeld WordPress (CMS = content management systeem). 

Responsive

Met alle formaten schermen is het tegenwoordig lastig een website optimaal te tonen op iedere apparaat. Met responsive design maken wij een website die zich aanpast aan het schermformaat zodat hij op desktops, laptops, tablets en telefoons goed zichtbaar is.

WordPress onderhoud?

Je nieuwe website is natuurlijk voorzien van de laatste versies tijdens oplevering. Maar het up to date houden van een website is erg belangrijk. De techniek veranderd snel en doordat WordPress Open Source* is is het belangrijk potentiël gevaar voor te zijn door te zorgen dat de website veilig is en blijft.

Webshop

Je wilt gaan verkopen op het internet. Wij bieden een aantal open source webshop systemen aan welke passen bij de behoefte en verwachtingen van een webshop. Hoeveel producten ga je verkopen? Moeten er filters in verwerkt worden? Hoe moet de bezoeker kunnen afrekenen? Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste systeem en richten de webshop van begin tot eind voor je in.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.