Visitekaartjes

het gezicht van je bedrijf of product

Een verlengde van je allereerste indruk

De basis van een huisstijl is vaak een visitekaartje. Je geeft vrijwel altijd direct aan potentiële klanten en moet daarom wel de goede uitstraling hebben.

Visitekaartje laten ontwerpen?

Een visitekaartje is vaak de eerste indruk die je achterlaat bij je potentiele klant. Een visitekaartje is er in verschillende soorten en maten. Denk aan verschillende formaten, papier soorten, afwerkingen.

Wij kijken naar het doel van het visitekaartje. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je visitekaartje twee doelen bevat. Het klassieke doel, maar het kan bijvoorbeeld ook tegelijk dienen als stempelkaart of als afsprakenkaart.

Drukwerk?

Wij regelen het drukken van je visitekaartjes graag voor je. Er zijn allerlei standaard afwerkingsmogelijkheden, papiersoorten, vormen maar ook unieke en luxere variaties. Wij adviseren je graag in je keuze.

Is er al een huisstijl beschikbaar?

Een vraag die wij vragen krijgen. Ook dit is van meerdere factoren afhankelijk. Is er al een naam voor het bedrijf of moet deze nog worden bedacht? Heb je zelf al een duidelijk plan voor ogen of ben je nog heel erg zoekende? Wat is de reactiesnelheid en door hoeveel personen moet het logo bekeken worden ter goedkeuring? Allemaal vragen waar de doorlooptijd van het ontwerpen van het nieuwe logo door wordt beïnvloed.

Enkele logo's uit ons portfolio