Logo ontwerp

het gezicht van je bedrijf of product

Een logo dat past, bij het bedrijf en de doelgroep

Een logo bepaald grotendeels de uitstraling van je bedrijf of product. Niet een bedrijf is hetzelfde, daarom maken wij logo's die passen bij het bedrijf en de doelgroep.

Hoe maken wij logo’s?

We leren eerst onze klant kennen. In het eerste gesprek telefonisch of face to face proberen wij een beeld te krijgen wat je gaat doen en wat je persoonlijke voorkeuren zijn. Denk aan kleuren die je mooi vind, soorten lettertype etc. Vervolgens verdiepen we ons in de doelgroep. Wat past daar bij qua lettertype en kleur.

We gaan schetsen en deze overleggen we. Op die manier sturen komen we uiteindelijk tot het uiteindelijke logo.

Wat kost een logo?

Een logo laten maken duur? Een logo maken voor een eenmanszaak is iets anders als voor een multinational. De voorstudie van een logo voor een product wat wereldwijd gelanceerd wordt is natuurlijk veel groter dan een logo voor de bakkerij met één vestiging in een dorp. Wij maken graag een afspraak om dit verder toe te lichten en een prijs op maat te maken.

Hoe snel is een logo klaar?

Een vraag die wij vaak krijgen. Ook dit is van meerdere factoren afhankelijk. Is er al een naam voor het bedrijf of moet deze nog worden bedacht? Heb je zelf al een duidelijk plan voor ogen of ben je nog heel erg zoekende? Wat is de reactiesnelheid en door hoeveel personen moet het logo bekeken worden ter goedkeuring? Allemaal vragen waar de doorlooptijd van het ontwerpen van het nieuwe logo door wordt beïnvloed.

Enkele logo's uit ons portfolio