Folders / Brochures

Alle soorten en maten

Folder en brochure ontwerp

Een WordPress site laten maken? Blend-it Design maakt WordPress websites in alle soorten en maten.

Folder laten ontwerpen

Hoewel er steeds meer digitaal gebeurt kan een folder of brochure nog steeds veel impact hebben. Een mooie offline presentatie van je bedrijf. Een huis aan huis folder. Een product catalogus om bij bedrijven achter te laten. Of je folder nu enkel gevouwen is met 4 pagina’s of je brochure van 60 pagina’s, hij valt of staat met het ontwerp.

Folder of brochure laten drukken.

Voor het drukken van folders en brochures hebben wij diverse partners. Voor iedere afwerking, oplage of papierstijl hebben wij een oplossing. Hebben we het nog nooit gemaakt, dan zoeken we de geschikte partner om de folder of brochure te drukken. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar. Uiteraard beslissen we samen voor welke leverancier en welke specificaties we gaan. Zelf een drukker? Natuurlijk ook geen probleem. Wij leveren de bestanden aan zodat jouw drukkerij er mee vooruit kan.

Wat kost een folder ontwerp?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren afhankelijk. Het noemen van een prijs voor het ontwerpen van een folder is daarom lastig te zeggen. Denk aan hoeveelheid pagina’s, beschikbaarheid van bestaande huisstijl, beschikbaarheid van fotografie en ander beeldmateriaal, oplage enzovoort. Wij gaan graag met je in gesprek voor een passende offerte.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.