Interim

direct schakelen, controle over de uren

Een specialist op kantoor

Soms is het fijn dat iemand naast je zit, je direct kunt schakelen, vragen kunt stellen zonder de telefoon of e-mail te gebruiken. Wij kunnen bij jouw op kantoor werken. Of dit nu eenmalig is, een x aantal vaste uren per jaar, maand of week. Vraag naar de mogelijkheid.

Direct aan de slag

Het is mogelijk ons in te huren voor een x aantal uur bij jouw op kantoor. Wij nemen een laptop mee waarop wij kunnen werken met alle benodigde software en tools. Het enige wat wij nodig hebben is een bureau en een opdracht.

Weet wat je in huis haalt

“Een marketing/design afdeling is niet haalbaar. Maar eigenlijk zou het allemaal wel wat mooier en beter kunnen. De vertegenwoordigers knutselen zelf maar wat”. Enkele woorden die wij wel eens gehoord hebben. Dit kan ook op een andere manier. Voor een x aantal uur per maand, week, dag zijn wij je design afdeling. Meer weten? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend offerte?

Vul onderstaande gegevens in en wij maken graag een vrijblijvende offerte. Probeer zo duidelijk mogelijk je wens te formulieren. Uiteraard kunnen we ook een afspraak maken.