Diensten

wat kunnen wij voor je betekenen?

Grafisch ontwerp

Een nieuw logo, een complete huisstijl , een bedrijfsbrochure, een flyer, visuals voor je website. Of het nu gaat om een logo voor een eenmanszaak of een huisstijl voor een product wat wereldwijd gelanceerd wordt. Wij ontwerpen het graag voor je.
Lees meer

Ontwikkelen van professionele websites

Geen website is hetzelfde. Of het nu gaat om slechts 1 pagina of een complete webshop wij kijken samen naar jouw wensen en maken een website die bij jou past.
Lees meer

Drukwerk geregeld zonder zorgen

Samen met een netwerk aan drukkerijen leveren wij het door ons ontworpen product zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Alleen ons ontwerp goedkeuren. Visitekaartjes, flyers, brochures, gevelborden, vrijwel alles is mogelijk.
Lees meer

Interim

Soms is het fijn wanneer er iemand direct voor je aan de slag kan en voor vragen direct met je kan communiceren. Het is mogelijk ons in te huren voor een x aantal uur bij jouw op kantoor. Wij nemen een laptop mee waarop wij kunnen werken met alle benodigde software en tools. Het enige wat wij nodig hebben is een bureau en een opdracht. Het maken van grafische uitingen voor je website, promotiemateriaal of meedenken in een nieuwe marketing strategie en het uitvoeren daarvan. Wij gaan graag met je in gesprek.
Lees meer